Για εμάς

Νατάσα Δεληβοριά

Owner

Η σκέψη πως πρέπει να δημιουργηθεί κάτι που αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία μας ήταν το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του Kuku Jari
Η απόφαση αυτή ήρθε σε άμεση σύνδεση με το κενό που εμείς διακρίναμε στην αγορά από κάτι καθαρό, διασκεδαστικό και funky για χαλάρωση, εξυπηρέτηση και καλή τεχνική δουλειά. Στόχος ήταν να δημιουργηθεί πρωτίστως ένας ασφαλής χώρος για τις τεχνίτριες, όχι μόνο για να εργάζονται αλλά να νιώθουν ότι τις εκτιμούν και τις φροντίζουν και στη συνέχεια για κάθε ξεχωριστό πελάτη να νιώθει την εξυπηρέτηση που του αξίζει. Αυτό ακριβώς και κάναμε! Από το 2015 έχουμε τη χαρά να έχουμε φιλοξενήσει πολλούς ανθρώπους από διαφορετικά μέρη, που μας εμπιστεύτηκαν για την περιποίηση τους! Ευχαριστούμε όσους ήρθαν, έρχονται και θα έρθουν στο μέλλον να μοιραστούμε αυτή την διαδικασία! Colour is Joy”
 
Surround yourself with people who bring you the right vibes
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
The Philosophy

Πίσω από την επιχείρηση είναι η ομάδα και όχι η μονάδα. Έτσι ξεκινάμε και έτσι λειτουργούμε σε κάθε νέο δεδομένο. Η συνεχής εκπαίδευση, η συνεννόηση και η αγάπη προς τη δουλειά μας, μας κάνει να αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση που παρουσιάζεται. Τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα που έχουμε αποφασίσει να χρησιμοποιούμε, οι συμβουλές που θα δώσουμε σε κάθε περιστατικό για την αντιμετώπισή του και η βλέψη μας για το καλύτερο αποτέλεσμα είναι αυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις κι εσύ πως αξίζει να είσαι εδώ!

Κριτικές

"Οι κοπέλες έχουν μεγάλη εμπειρία σε αυτό που κάνουν. Το κάνουν με μεράκι και καλή διάθεση ! Δεν αλλάζω κέντρο αισθητικής τέλος !!"
Polyxeni S.
"Πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Οι εργαζόμενες ευγενέστατες και πολύ καλές στην δουλειά τους. Μεγάλο συν η εξαιρετική μουσική. Φεύγεις από εδώ και πραγματικά νιώθεις ότι έχεις χαλαρώσει, ό τι και να έχεις κάνει, έστω και ένα μανικιούρ"
Anto G.
2102924074